Rab Ne Bana Di Jodi best!


Assalamualaikum..hehe

Tajuk apa nih? aku pon xtaw maksud dia.tp just nak sharing satu movie yang sangat best bagi aku. (Kalau bg anda xbest, aku xleh kata apa.masing2 punya kepala masing2... )hewhew

Movie nih penah tgk kat tv2 tahun lepas, tapi nama pun tgk kat tv memang la xbest.dengan iklan nya lagi..

Tapi alhamdulillah, ada youtube.aku layan kat youtube jala lagu2 yang best dr movie nih.Aku memang tekad nak cari CD.macam mana tah bleh plak jumpa kat tesco.laju2 la beli.balik umah dengan hati berbunga riang.
Molong dalaman, boleh lah aku layan masa cuti CNY nanti.xpayah la aku tgk cqita apek yg xketahuan tuh.

Sinopsis story ala2 cinta selepas kahwin.mmg sweet sangat.aku nak cqita dr mula sampai habeh memang aku xpandai nak karang ayat.hehehe tapi memang menyentuh jiwa dan raga.pandai sungguh SRK menghayati watak... Touching.heroin agak kayu.menari pon ala2 xbest.tapi boleyla...sebab cantik... (Anushka Sharma kot nama dia.nasib dia xpaham yg aku dok kutuk dia)..

Tapi yang the latest filem, Jab Tak Hai Jaan.. Boring sangat.nyesai plak beli CD.dahla mahai.= ="
Hero eksiden-putuih cinta-eksiden lagi-nak kapel balik-awek g sowang dok ada gak.haishh.agak komplikated.sedangkan senang ja..saja depa wat terok... haha.

Surinder.hehehe
p/s : minat gutu2 ja.xobses pon.heeee

Bye.. :)

1 ulasan:

wandi anas berkata...

best juga..layan